14:53h. Dijous, 26 d'Abril de 2018

Xavier Royo: "El lloguer de trasters permet guanyar espai sense haver de canviar de pis, ni traslladar-ho tot cada temporada"

L'any 2016 iniciava la seva activitat a la Seu l'empresa GuardaTot amb una proposta innovadora: un servei privat de lloguer de trasters per a empreses i particulars. L'impulsor d'aquesta iniciativa és Xavier Royo, un empresari barceloní de només 36 anys que té diversos projectes en marxa al Pirineu.

Xavier Royo, un empresari que creu en el Pirineu
Xavier Royo, un empresari que creu en el Pirineu

Xavier, perquè vas decidir portar aquest servei a la Seu d'Urgell? Vaig obrir el primer centre GuardaTot a la Massana, a Andorra, fa 6 anys i des de llavors l'empresa ha anat creixent. Tenim una forta implantació a Andorra i els nostres clients ens van animar a obrir a la Seu d'Urgell, ja que és un lloc de pas de moltíssima gent, i també és una ciutat en la qual l'esport és molt important i el lloguer de trasters és un servei ideal per als esportistes que volen guardar les bicicletes, els esquís i tots els estris que no ens caben a casa. El lloguer de trasters ens permet guanyar espai a un preu molt econòmic i sense haver de canviar de pis (el lloguer d'habitatges cada dia puja de preu), i en el cas dels treballadors de temporada evita que hagin de traslladar-ho tot amunt i avall cada temporada.

També va bé per les bicicletes? Sí, molt bé. Pujar-les als pisos és feixuc i fa que sovint s'embrutin les escales i els ascensors. Per això ja hi ha bastantes comunitats de veïns que demanen que les bicicletes es guardin en trasters o pàrquings. Nosaltres, en general voler fer la vida més fàcil a tothom.

Teniu més projectes al Pirineu? L'any passat vam obrir un nou centre a Encamp, aquest abril obrim a Escaldes i ens plantegem seguir creixent al Pirineu.