07:50h. Dijous, 26 d'Abril de 2018

Torrons Vicens invertirà 400.000 euros a la Seu d'Urgell

L'empresa contempla obrir una fàbrica de neules i una botiga a la Seu d'Urgell. Es dóna la circumstància que fa uns anys, a l'Alt Urgell, ja hi havia hagut una fàbrica de neules, Neules Artesanes Sant Tirs, que es va traslladar a Puig-reig, al Berguedà. 

Una imatge de la presentació del Torró Urgèlia. (2014)
Una imatge de la presentació del Torró Urgèlia. (2014)

Torrons Vicens obrirà al setembre un establiment i una fàbrica de neules a la Seu d'Urgell. L'alcalde del municipi, Albert Batalla, ha anunciat que això suposarà una inversió de més de 400.000 euros.

Batalla ha constatat que el projecte ja feia temps que estava sobre la taula, i que suposarà la generació de llocs de treball i una nova proposta agroalimentària al territori. A més, també esdevindrà "un altre punt fort per vincular la ciutat als productes de qualitat."

La botiga que s'ubicarà al centre històric, es començarà a construir al setembre. Albert Batalla s'ha referit al projecte com "una gran empresa que aporta valor afegit i afavorirà el municipi". A part, la botiga també inclourà la xocolateria de la marca Xocolates Jolonch, que també pertany a Torrons Vicens.  L'any 2014, Torrons Vicens va col·laborar amb l'Ajuntament de la Seu i la Cooperativa Cadí quan van treure al mercat el torró de formatge Urgència (DOP), elaborat pel pastisser Albert Adrià. 

Torrons Vicens, que compta amb més de 30 botigues i exporta a la majoria de països del món, s'ha convertit en un símbol de qualitat per als seus clients. L'empresa defensa que un dels seus èxits ha estat haver convertit el torró en un producte que és pot consumir i gaudir en qualsevol època de l'any.