25.05.2018 |
Viure als Pirineus

Obre GREENTEK, un centre de servei integral de ferreteria a la Seu d’Urgell

Greentek, que va obrir el passat 16 de juny, està situada al C/ Bisbe Iglesias Navarri, 44 baixos de la Seu d'Urgell. 

Greentek, centre de serveis i ferreteria.
Greentek, centre de serveis i ferreteria.
Obre GREENTEK, un centre de servei integral de ferreteria a la Seu d’Urgell

El passat divendres dia 16 de juny es va inaugurar a la Seu d’Urgell la ferreteria Greentek, un centre de serveis que ha estat pensat per satisfer les necessitats més exigents tant en l’àmbit domèstic com industrial.

Greentek, que té com a col·laborador la Cadena88, va apujar la persiana amb la finalitat de ser una ferreteria de referència al territori, ja que els serveis que s’hi poden trobar són equiparables als que es podrien trobar a centres ubicats a les grans ciutats. Només a l’entrar, l’usuari no pot evitar apercebre’s de certs detalls que fan que la shopping experience sigui un factor distingit i exclusiu.

IMG_4344

Sense anar més lluny, a l’àrea d’atenció al client podem trobar dos detalls que plasmen molt bé la filosofia innovadora del centre: un plafó que canvia de colors per donar caliu a l’usuari que està realitzant les seves compres, i una màquina de pagament on, el mateix usuari, podrà pagar el total de les compres sense necessitat de fer cues ni passar per caixa. Aquests detalls tan subtils doten el centre d’un toc modern que complementa a la perfecció la seva vocació de servei i de qualitat.

IMG_4340

A part de les típiques compres que hom pot efectuar a qualsevol ferreteria, a Greentek s’hi poden trobar tan petits electrodomèstics com tot tipus de materials per fer que el seu bany tingui acabats de luxe i que prendre una dutxa sigui una experiència extraordinària i absolutament reconfortant. A més, si vostè està pensant a arreglar la caseta de la muntanya o bé vol millorar les instal·lacions del seu negoci de turisme rural, a Greentek trobarà tot el que necessita: fustes de tot tipus, parquets, llistoneria, llars de foc de llenya i pellet, xemeneies de gas i elèctriques, calderes, etc.  Que no sap com instal·lar-ho? No es preocupi! Greentek també s’ocupa del muntatge i manteniment integral dels seus productes, i a més a més, també tenen un equip de professionals dedicats a la instal·lació d’aigua, climatització i electricitat.

Sens dubte, a Greentek trobarà un equip de professionals motivats, que l’acompanyarà perquè vostè gaudeixi d’una experiència de compres de primera línia. Els professionals de Greentek faran que equipar la seva llar o el seu negoci ja no sigui més un maldecap, sinó una experiència satisfactòria, de qualitat i de confiança.

Com arribar:

* Inscriu-te al nostre canal de notícies de Telegram per assabentar-te de tot el que passa al Pirineu.

Comentarios