17:07h. Dissabte, 21 d'Abril de 2018

El ministre Álvaro Nadal clausurarà la 28a Trobada Empresarial al Pirineu

La trobada, que enguany ha superat, per primera vegada, els 600 assistents, va arrencar ahir a la tarda amb la intervenció del director general de l’IESE, Franz Heukamp.

Una foto de la Trobada Empresarial al Pirineu, ahir.
Una foto de la Trobada Empresarial al Pirineu, ahir.

El ministre d’Energia, Turisme i Agenda Digital del Govern d’Espanya, Álvaro Nadal, clausurarà avui divendres a les 20.00, la 28a Trobada Empresarial al Pirineu que comença avui a La Seu d’Urgell.

La jornada, que enguany ha batut el record d’assistència amb més de 600 participants, compta amb una vintena de ponències i arrenca, aquesta tarda, amb la conferència Com prendre decisions en un marc canviant, a càrrec de Franz Heukamp, director general de l’IESE.

trobada1

Conferència d’obertura de Neus Munté

La trobada s'ha obert a les 09.00 amb la conferència de Neus Munté, consellera de la Presidència i portaveu del Govern de la Generalitat de Catalunya, i continuarà al llarg de tot el dia amb diverses ponències i taules rodones com les que protagonitzaran l’exconseller i professor d’economia i empresa Andreu Mas-Colell o el catedràtic de política econòmica, Anton Costas.

Ela assistents també podran escoltar demà l’exministre d’economia i hisenda i excomissari europeu, Pedro Solbes, i l’assessor econòmic i polític, Juan Verde, que va formar part de l’equip de campanya electoral de Barack Obama.

Estratègies per a un marc canviant

La Trobada Empresarial al Pirineu tracta, cada any, diferents temes d’interès general per a empresaris i professionals per donar resposta a les seves inquietuds. Sota el títol Estratègies per a un marc canviant, l’edició d’enguany posa llum sobre quina influència té en l’empresa, el directiu i l’emprenedor, la problemàtica política interna de cada país i fenòmens d’abast més global.

A partir de les ponències, els debats i les taules rodones que tenen lloc durant aquest dia i mig, la trobada aporta claus per entendre com l’organització i el funcionament intern de cada país dificulta la presa de decisions i evidencia un marc canviant que augmenta els nivells de risc.