Els Xicolaters de Palau de Cerdanya guanyen el premi del Cerdà de l'Any

En la cerimònia del Cerdà de l'Any que es va portar a terme en el magnífic escenari del Palau de Congressos d'Alp, es va desvetllar públicament el nom dels guanyadors de la XXXena edició del Cerdà de l'Any 2015. Dels tres finalistes (Josep Viladesau, Festival de Música d'Ix i Xicolaters de Palau) la candidatura que va obtenir el major nombre de vots i la ratificació i conformitat del Jurat va ser la dels Xicolaters de Palau de Cerdanya.

CERDA DE L'ANY
photo_camera El cartell del guanyador del Cerdà de l'Any.

Per a la XXXI ena edició del Cerdà de l'Any 2016 es podrà proposar ja els candidats a Cerdà de l'Any, comunicant-ho a través de l'aplicació QFEM CERDANYA, i l'email i la web del Institut d'Estudis Ceretans, [email protected] i www.institutestudisceretans. Recordeu que és convenient que aporteu els mèrits i/o currículum del candidat, en cas contrari el Jurat no té eines per valorar-los. El termini és fins el 31 de gener de 2017.

Finalment des de l'organització es vol agrair "a tots aquells que han fet possible el Cerdà de l'Any d'enguany: Radio Pirineus 40 principals per la seves aportacions per millorar el Cerdà de l'Any, especialment en la fase de la proposta de candidatures, Que Fem Cerdanya per crear la nova web del IEC i introduir-hi tota la informació, Pànxing Cerdanya per col·laborar amb la difusió del Cerdà de l'Any, a Stephany pel disseny del cartell, a l'ajuntament de Puigcerdà per la impressió i repartiment de cartells a Puigcerdà, al Consell, Comarcal de Cerdanya pel repartiment de cartells a la Cerdanya (alta i baixa), a la Comunaute de Communes Cerdanya Capcir per la elaboració i impressió del cartells, a l'ajuntament d'Alp i al seu regidor Miquel Puig per la seva amabilitat i disponibilitat per preparar la cerimònia del Cerdà del Any al Palau de Congressos, a tots aquells ajuntaments de Cerdanya que han difós el Cerdà de l'Any, han proposat candidats i han facilitat les votacions, al Jurat per la seva feina, responsabilitat i competència".