22.05.2018 |
Viure als Pirineus

XI Edició del Premi Jove Emprenedor de l'Alta Ribagorça

Aquest divendres 18 de desembre va tenir lloc al Consell Comarcal l’acte de celebració del XI Premi Jove Emprenedor/a de l’Alta Ribagorça i el reconeixement a tota una vida treballada per una dona de la comarca.

Imatge de l'acte jove emprenedor.
Imatge de l'acte jove emprenedor.
XI Edició del Premi Jove Emprenedor de l'Alta Ribagorça

Aquest divendres 18 de desembre va tenir lloc al Consell Comarcal l’acte de celebració del XI Premi Jove Emprenedor/a de l’Alta Ribagorça. L’objectiu d’aquest premi és reconèixer públicament l’esforç i l’aposta que realitzen els joves per emprendre noves iniciatives empresarials i participar activament en el creixement econòmic de la comarca. 

Els guardonats de la present edició han estat: Nerea Farrero Iglesias, amb un primer premi de 1.500 euros, per 'La rutlla, espai de vida i natura', una aula d’entorn rural amb serveis de lleure i restauració; Javier Santos Pérez, per l’Associació Tumeneia, amb un segon premi de 1.000 euros, per la creació d’un projecte de gestió educativa, lleure i ambiental en instal·lacions i campament juvenils de la comarca; i Carlos Ortega Carasusán, amb un tercer premi de 500 euros, per Tecnopont, una botiga de serveis integrals informàtics al Pont de Suert.

Durant l’acte també s’ha realitzat el lliurament d’un premi especial adreçat a reconèixer la trajectòria laboral d’una dona emprenedora de la comarca, que enguany ha estat per la Sra. Rosa Lluch Peiró, de 94 anys, per la gestió de l’Hostal La Plaça d’Erill la Vall, obert l’any 1943.

La celebració de l’acte ha comptat amb la presència de Carme Castelló Gistau, Coordinadora Territorial de l’Institut Català de les Dones a Lleida, i la jove local Mireia Villa Raluy, dissenyadora i propietària de la marca de roba Mivira, premiada com a emprenedora l’any 2011.

Comentarios