22.05.2018 |
Viure als Pirineus

L'Espai Ermengol obre un nou cicle per a viure la natura amb sensibilitat

‘Sentint les estacions’ s’iniciarà aquest pròxim dissabte 4 de febrer, a les 10 del matí, per ‘sentir’ l’hivern. L’activitat té un cost de 2 euros i cal fer inscripció prèvia. Les places són limitades.

El nou cicle proposa una aproximació a la natura.
El nou cicle proposa una aproximació a la natura.
L'Espai Ermengol obre un nou cicle per a viure la natura amb sensibilitat

L’Espai Ermengol-Museu de la Ciutat de la Seu d’Urgell presenta aquest any un nou cicle que engloba quatre itineraris-taller amb l’objectiu que els seus participants visquin la natura amb sensitivitat cada estació de l’any.

El cicle anomenat ‘Sentint les estacions’, a càrrec de Tània Giró, és una proposta adreçada a tots els públics per saber captar la natura per tots els sentits a través de tècniques senzilles. En el taller, es prepararan el sentits i la ment per  a poder entrar en contacte amb la natura amb plena atenció. En l’itinerari, a peu des de la Seu, es practicarà, s’experimentarà i s’explorarà la natura captant cada estació de l’any.

‘Sentim l’hivern’, dissabte 4 de febrer

La primera sessió de ‘Sentint les estacions’ tindrà lloc aquets pròxim dissabte, 4 de febrer, a les deu del matí, en una sala del mateix Espai Ermengol amb ‘Sentim l’hivern’. La responsable d’aquest cicle farà una petita explicació i un taller pràctic preparatiu de les tècniques d’atenció.

La sessió seguirà amb un desplaçament a peu fins al Parc del Segre per fer-hi un recorregut per captar la natura de ple hivern (fred, glaç, colors, llum, sons, textures, olors, entre d’altres elements hivernals). L’activitat acabarà a l’una del migdia a la cafeteria del Parc del Segre.

Les pròximes sessions de ‘Sentint les estacions’ tindran lloc el dissabte 6 maig amb ‘Sentim la Primavera’; el dissabte 5 d’agost amb ‘Sentim l’estiu’; i el dissabte 21 d’octubre amb ‘Sentim la tardor’.

Informació i reserves

Per participar en aquests itineraris-taller cal fer inscripció prèvia trucant a Turisme Seu 973 35 15 11 o enviant un correu electrònic a reserves@turismeseu.com

Les places són limitades. El preu de cada sessió és de 2 euros.  

Comentarios